top of page
Zoeken

Emigratiebeurs 6 en 7 April

Ontdek Emigratiekansen op de Emigratiebeurs 6 en 7 april in Houten

Sta jij op het punt om je leven een nieuwe wending te geven door te emigreren? Of ben je simpelweg nieuwsgierig naar de mogelijkheden die een leven in het buitenland te bieden heeft? Dan is de emigratiebeurs op 6 en 7 april in Houten de plek waar je moet zijn! Met maar liefst 200 exposanten, 12.000 bezoekers en 150 presentaties belooft het een inspirerend en informatief evenement te worden.


Emigratiebeurs

Of je nu op zoek bent naar informatie over een baan in de gezondheidszorg, het vinden van een woning of werkgever in het buitenland, vacatures over de grens, of specifieke programma's zoals de Emigration Express to Sweden, op de emigratiebeurs vind je het allemaal onder één dak.


150 presentaties op de emigratiebeurs

Er zijn uiteenlopende presentaties op de emigratiebeurs die je kan bijwonen. Het volledige programma kan je terugvinden op de website van de emigratiebeurs. Heb je dromen om te wonen in Spanje? Of Frankrijk? Ook hierover worden interessante presentaties gegeven.


Emigratiebeurs en vacatures:

Steeds meer mensen overwegen een carrière in het buitenland. Op de Emigratiebeurs vind je talloze exposanten die op zoek zijn naar internationaal talent. Of je nu een baan zoekt in het onderwijs, de technologie, de gezondheidszorg, of een ander vakgebied, hier vind je mogelijkheden om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.


Cross Border antwoorden op de emigratiebeurs:

Leven in een ander land betekent vaak ook te maken krijgen met grensoverschrijdende zaken zoals belastingen, pensioenen, en juridische kwesties. Wonen en werken in de grensstreek met België en Duitsland; waar kan ik een baan vinden en hoe zit het met mijn sociale verzekeringen?Op de Emigratiebeurs kun je experts ontmoeten die je kunnen helpen antwoorden op deze vragen te vinden.


Emigration Express to Sweden:

Specifiek geïnteresseerd in Zweden als jouw nieuwe thuisland? Stap dan aan boord van de Emigration Express to Sweden! Ontdek alles wat je moet weten over het leven en werken in Zweden, inclusief banen, huisvesting, onderwijs, gezondheidszorg, en nog veel meer.


Of je nu al concrete plannen hebt om te emigreren of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, de Emigratiebeurs is dé plek om al je vragen te stellen, informatie in te winnen, en je te laten inspireren door de vele mogelijkheden die het leven in het buitenland te bieden heeft. Mis het niet en zet 6 en 7 april alvast in je agenda voor een dag vol ontdekkingen en nieuwe avonturen!

Comments


Leven in het buitenland podcast (6).png
  • Instagram

Wij zijn Leven in het buitenland!

Nadat wij zelf hebben gemerkt dat er ontzettend weinig te vinden is over emigreren is het mijn missie geworden om andere avonturiers zo goed mogelijk te ondersteunen. Er is namelijk zoveel wat ze je vooraf niet vertellen over emigreren. Praktisch en emotioneel. Het is onze missie om daar verandering in te brengen.

bottom of page